Nieuws

NIEUWE WIJNEN!
We hebben fantastische nieuwe wijnen in ons assortiment, gemaakt van één druivenras (cépages). U kunt kiezen uit Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Sancerre (Sauvignon blanc), Chardonnay, Pinot Gris en Muscadet.
Voorjaarsproeverij geslaagd
We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde en goed bezochte voorjaarsproeverij (zaterdag 12 april 2014) in De Oude Wijnhoeve. Alle bezoekers en Gebr. Duijzer Uw Slager (Texels Puur), Bakkerij Kruiper Wolvega, Kaas- en mosterdmakerij De Wartenster, Keurslagerij Spijkerman Akkrum, Big Green Egg en Terra Vitis, héél erg bedankt voor deze geslaagde dag!
Nieuwsbrief
De nieuwe nieuwsbrief is bijna gereed voor verzending. Als u nog niet geabonneerd bent op dit gratis medium van De Oude Wijnhoeve, dan kunt u zich hieronder digitaal aanmelden. Oók bestaat de mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten in de hoeve. De verwachting is dat de nieuwsbrief medio maart 2014 wordt verzonden. 
Artikel NRC
In het NRC schreef wijnrecensent Harold Hamersma een artikel over Winterrosé met o.a. de Clairet van Chateau des Lisennes. Lees artikel >
Klik om de nieuwsbrief te ontvangen

Welkom bij 'De Oude Wijnhoeve'

Een bedrijf met passie!

 

De Oude Wijnhoeve
Marktweg 46
8451 CG Oudeschoot (Heerenveen-Zuid)
(0513) 622 914 (dinsdag t/m zaterdag)
(06) 300 46 732
E-mail: info@terravitis.nl

OPENINGSTIJDEN 2015: 
donderdag t/m zaterdag: 10.00 - 18.00 uur Proeverijen en meer...

De Oude Wijnhoeve in Oudeschoot staat garant voor een uitgebreid aanbod van 100 % duurzame Franse kwaliteitswijnen. Genieten in een prettige ontspannen omgeving. Proeverijen op maat, met Terra Vitis gecertificeerde wijnen, zijn mogelijk vanaf 10 personen. Neem gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom om een kijkje te nemen in onze hoeve. 

Meest uitgebreide Terra Vitis gecertificeerd assortiment
In onze slijterij en expositieruimte vindt u een uitgebreid assortiment aan Terra Vitis gecertificeerde wijnen uit Frankrijk. Duurzame kwaliteitswijnen met respect voor mens en natuur. Als officieel ambassadeur van Terra Vitis vertellen wij u hier graag meer over. De visie van deze Franse federatie van 700 wijnboeren sluit perfect aan bij onze eigen visie, namelijk:

'Wijn maken zoals Bacchus het heeft bedoeld'.

Luister naar het Terra Vitis verhaal (audiofragment) >