Nieuws

NIEUWE WIJNEN!
We hebben fantastische nieuwe wijnen in ons assortiment, gemaakt van één druivenras (cépages). U kunt kiezen uit Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Sancerre (Sauvignon blanc), Chardonnay, Pinot Gris en Muscadet.
Voorjaarsproeverij geslaagd
We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde en goed bezochte voorjaarsproeverij (zaterdag 12 april 2014) in De Oude Wijnhoeve. Alle bezoekers en Gebr. Duijzer Uw Slager (Texels Puur), Bakkerij Kruiper Wolvega, Kaas- en mosterdmakerij De Wartenster, Keurslagerij Spijkerman Akkrum, Big Green Egg en Terra Vitis, héél erg bedankt voor deze geslaagde dag!
Nieuwsbrief
De nieuwe nieuwsbrief is bijna gereed voor verzending. Als u nog niet geabonneerd bent op dit gratis medium van De Oude Wijnhoeve, dan kunt u zich hieronder digitaal aanmelden. Oók bestaat de mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten in de hoeve. De verwachting is dat de nieuwsbrief medio maart 2014 wordt verzonden. 
Artikel NRC
In het NRC schreef wijnrecensent Harold Hamersma een artikel over Winterrosé met o.a. de Clairet van Chateau des Lisennes. Lees artikel >
Klik om de nieuwsbrief te ontvangen

Slijterij

Terra Vitis wijnen
Wij hebben ons toegelegd op de verkoop van Terra Vitis gecertificeerde wijnen. In onze winkel vindt u het meest uitgebreide assortiment van Nederland. Door de Franse Terra Vitis federatie zijn wij benoemd tot enige ambassadeur van Terra Vitis in het buitenland.    
   
terravitis.gif

Relatiegeschenken

Naast wijnen voor eigen gebruik en bijzondere gelegenheden, is het natuurlijk bijzonder feestelijk om anderen te verblijden door middel van een geschenk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.